Kotia etsivät aikuiset / nuoret


IMG_6846.JPG

Aikuinen kastraattiuros Manu Maisteri (Gimmie's Magnanimous) etsii uutta palvelijaa. Maisteri on väriltään beige ja täyttää syksyllä 4v.
Maisteri on lyhennys Seurustelutieteen Maisterista, Maisteri on todella seurallinen ja utelias tapaus!! Leikittää saa varmasti tarpeeksi, tykkää roikkua kimpussa, kiehnätä ja kehrätä, pesee myös hiuksesi.
Maisteri etsii uutta kotia ainoana kissana tai pennun seurana.
Jos Maisteri tulisi sinulle ainoaksi kissaksi, olisi hyvä jos olet eläkkeellä (tai muuten vaan paljon kotona) tai sinulla on valmius hankkia sille pentu kaveriksi jos Maisterin seuranpitovaatimukset alkavat käydä rasittavaksi.
Maisteri ei ole tottunut koiriin eikä oikeastaan pieniin lapsiinkaan, joten ei koira tai lapsiperheeseen.
Maisteri on juuri rokotettu, hampaat putsattu ja kastroitu. Syö nappuloita (Royal Canin), possun sydäntä, munuaista ja valikoivasti purkkiruokia.

Gimmie's
Satu Oksanen
Vihti, Ojakkala
puh. 040 586 8586
satuj.oksanen(at)gmail.com


IMG_6787.JPG

Aikuinen kastraattiuros Arttu (Hannahlea Aragorn) etsii uutta rauhallista kotia. Arttu on kanelitäplikäs ja täyttää kesällä 6v. Arttu on juuri rokotettu ja aika hampaiden puhdistukseen on varattu toukokuun alkuun.
Arttu on rauhallinen, todella kiltti ja tykkää yli kaiken rapsutuksista ja turkin harjaamisesta. Arttu asuu meillä kahden pienen lapsen kanssa mutta ei välitä moisten seurasta vaan viettää mielummin aikansa alakerrassa. Siksi uudessa kodissa ei saisi asua pieniä lapsia ettei Artun tarvitse viettää yksinäistä elämää eri kerroksessa. Arttu ei todellakaan tee pahaa lapsille ja saa lapsia käydä kylässä, Arttu väistää silloin takavasemmalle, mutta kunhan niitä ei tarvitsisi kestää 24/7.
Ei ole tottunut koiriin.
Arttu on helppo ruokittava, hän ei syö mitään tuoretta lihaa vain nappuloita ja purkkiruokaa. Artulla on myös purentavika, siksi kieli välillä valuu suusta. Purentavika ei kuitenkaan vaikuta syömiseen (rouskuttaa isojakin nappuloita) ja hampaatkin on paremmassa kunnossa kuin monella nuoremmalla. Ainoastaan ulkonäköseikka siis.
Arttu ei ole koskaan asunut ainoana kissana mutta tottuisi varmasti siihen kun saisi paljon ihmisseuraa. Tyttökissa tai pentu olisi hyvää seuraa ja niihin on tottunut.
Kunhan löytyy oikeanlainen koti Artulle niin ei ole hinnalla pilattu koska on jo hieman vanhempi kissa. Tärkein siis oikeanlainen rauhallinen uusi koti.

Gimmie's
Satu Oksanen
Vihti, Ojakkala
puh. 040 586 8586
satuj.oksanen(at)gmail.com