Kotia etsivät aikuiset / nuoretPulla_2.jpg


Bumblebrits Mull of Kintyre (BSH d)

Bumblebrits Mull of Kintyre (joka tunnetaan myös nimellä Pulla) syntyi marraskuussa 2017. Hän on hyvin pyöreä ja suloinen, kuten hänen isänsä ja haluamme löytää hänelle sijoituskodin. Hänen on oltava ainoa lemmikki ja hänen on asuttava pääkaupunkiseudulla. Omistuksen muutos annetaan, kun 2 tervettä pentuetta toimitetaan ja tämän jälkeen steriloidaan. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sähköpostia, jossa kerrot kodistasi.

Bumblebrits
Amadine Mäkelä
Helsinki
puh. 0400 772937
bumblebrits(at)gmil.comMystic.JPG


CH Skellum Mystic-Megin (BSH d) "Mystic"

Kahdeksan vuotias Mystic-Megin (BSH d) etsii loppuelämän kotia. Mystic on rakastettu punainen tyttö. Hän on syntynyt toukokuussa 2011, hän on myös melko ujo, hänet täytyy omaksua omilla ehdoillaan. Rokotukset ovat voimassa. Hän etsii loppuelämän kotia ainoaksi kissaksi, sillä hän ansaitsee olla huomion keskipisteenä. Mielellään pääkaupunkiseudulta, jossa hän olisi ainoa lemmikki. Mystic on sisäkissa, joka nauttii eniten kuivasta ruoasta. Sopiva perhe voi tulla tapaamaan meitä kotiimme.

Bumblebrits
Amadine Mäkelä
Helsinki
puh. 0400 772937
bumblebrits(at)gmil.comGrizabella_myyntiin.jpg


Lokakuussa vuoden täyttävä Bella (Rhinestone's Grizabella) etsii loppuelämän rakastavaa lemmikkikotiaan.
Bella on väritykseltään sinikilpikonnatäplikäs. Hyvänkokoinen kooltaan. Kiltti ja viehättävä tyttö.
Terve tyttö terveistä vanhemmista. Kaikkiruokainen mutta possunlihaa rakastaa. Bella steriloidaan ennen uuteen kotiin muuttoa. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Ei ole tottunut koiriin.
Bella on muuttovalmis marraskuun alussa.


Rhinestone's
Marja-Liisa Tolonen
Vantaa
puh. 040 910 9040
rhinestones1(at)gmail.com