Vuoden Britti -valinta

Kilpailuun voivat osallistua brittiläiset lyhyt, - ja pitkäkarvakissat, joiden omistaja/omistajat ovat Suomen Brittikissat ry:n jäseniä (joiden kotipaikka on Suomessa kilpailutulosten saavuttamishetkellä).
Kissojen (poikkeuksena tuontikissat) on oltava rekisteröityjä Suomen Kissaliiton rekisteriin kilpailutulokset saavuttaessaan. Ulkomaantuontien kohdalla toimitaan siten, että pistelasku voidaan aloittaa siitä hetkestä lähtien kun kissa on muuttanut uuden omistajan luo Suomeen.
Mikäli kissalla on useampi omistaja, tulee kaikkien omistajien olla Suomen Brittikissat ry:n jäseniä (joko varsinainen tai perhejäsen).

Valitaan erikseen vuoden brittiuros, brittinaaras, brittikastraattiuros, brittikastraattinaaras, brittinuori, brittiveteraani, brittisiitosuros, brittisiitosnaaras ja vuoden brittikasvattaja.

Pisteiden laskuperusteet ovat samat kuin Suomen Kissaliiton Vuoden Kissa-kilpailussa.
Säännöt voit tarkistaa Kissaliiton kotisivuilta osoitteesta www.kissaliitto.fi

Poikkeksena Suomen Kissaliiton Vuoden Kissa-kilpailun sääntöihin on kasvattajaluokassa:
Mikäli kasvattajalla on kasvattajaluokka näyttelyssä, ja vähintään 5 (viisi) on brittejä, pisteisiin lasketaan vain brittien tulokset. Mikäli kasvattajalla on kasvattajaluokka näyttelyssä, mutta kasvateista vähemmän kuin 5 (viisi) on brittejä, ei tätä tulosta huomioida lainkaan Suomen Brittikissat ry:n Vuoden brittikasvattaja-pisteisiin.


Kehräämön muistopalkinto

-   Kehräämön muistopalkinnon säännöt