Kotia etsivät aikuiset / nuoret

men24.jpg

Leijona eli IC Mortishia Oleander*PL (golden tipped pitkäkarvainen brittiläinen uros, BLH ny 11) on syntynyt 1.5.2021 Puolassa. Se on luonteeltaan hyvin, hyvin seurallinen, koiramainen ja varsin puhelias. Sillä on hyvin suuri ego, eikä se siksi tule kaikkien kissojen kanssa toimeen. Sille etsitään uutta kotia leikattuna. Se on tottunut lapsiin sekä koiriin. Sopii lapsiperheeseen tai koiran kaveriksi. Mieluiten ainoaksi kissaksi tai nuoren kissan kanssa. Valjaissa ulkoilusta se pitää ja luonnollisesti uuteen kotiinkin luovutetaan sisäkissaksi. Omistajan täytyy olla jämäkkä, jotta turkki saadaan harjattua. Pesu ja föönaus sinänsä sujuvat hyvin ja näyttelyitäkin voi sen kanssa kokeilla jos haluaa. Se on valmistunut International Championiksi ja ollut myös nominoituna. Terveysongelmia sillä ei ole ollut ja siitoskäytön vuoksi sille on myös tehty sydänultra, joka oli normaali.

FI*Menzoberanzan's
Jennica Kööpikkä
Laihia
0400460340
jennica.koopikka(at)gmail.com

rs_aik.jpg

* Huhtikuussa 4 vuotta täyttänyt Cara (Cancion de Cuna (IV) Carantona) etsii omaa rakastavaa loppuelämän lemmikkikotiaan ainoaksi eläimeksi tai pentukissan seuraksi. Cara on syntynyt 12.4.2020 Espanjassa ja on hyvän ystäväni kasvatti. Hän on terve tyttö. Eläinlääkärissä on käyty säännöllisillä rokotuksilla eli rokotukset ja madotukset ovat kunnossa. Cara on luonteeltaan vaatimaton ja kiltti. Alkuun hieman ujo mutta kotiuduttuaan seurallinen ja ihmisrakas tapaus. Ei ole tottunut koiriin. Väritykseltään Cara on sinikilpikonna valkoinen. Cara on kaikkiruokainen. Hänet on steriloitu ja hän on muuttovalmis 28.5 alkaen. Tässä viehättävä brittikaunotar päivienne iloksi!

* Georgia (Rhinestone's Georgia Blue) täyttää 4 vuotta kesäkuussa ja on syntynyt 13.6.2020 Suomessa ja on oma kasvattini. Georgia etsii omaa rakastavaa loppuelämän lemmikkikotiaan ainoaksi eläimeksi tai pentukissan seuraksi. Georgia on terve tyttö. Eläinlääkärissä on käyty säännöllisillä rokotuksilla eli rokotukset ja madotukset ovat kunnossa. Georgia sterilodaan pian ja muuttovalmis hän on noin viikon kuluttua leikkauksesta. Georgia on väritykseltään sininen ja omaa upeat silmät. Luonteeltaan hän on kiltti ja seurallinen tapaus. Georgia on kaikkiruokainen. Tässä todellinen brittikaunotar päivienne iloksi!

* Väritykseltään musta toukokuussa 4 vuotta täyttänyt Lee Lee (Rhinestone's Lim Jeong Hee) etsii omaa rakastavaa loppuelämän lemmikkikotiaan ainoaksi eläimeksi tai pentukissan seuraksi tai minulta tulevan toisen aikuisen naaraan seuraksi. Lee Lee on terve tyttö terveistä vanhemmista. Kaikkiruokainen mutta laadukkaat purkkiruoat ovat hänen herkku. Rokotukset sekä madotukset ovat kunnossa. Lee Lee steriloidaan ennen uuteen kotiin muuttoa. Luonteeltaan tämä kaunis brittineiti on kiltti ja ihmisrakas tapaus. Seurallinen ja leikkisä. Todella hurmaava neiti! Lee Lee ei ole tottunut koiriin. Tässä todellinen päivien piristäjä!

Rhinestone's
Marja-Liisa Tolonen
Vantaa
040 910 9040
rhinestones1(at)gmail.com