Kotia etsivät aikuiset / nuoret

samr.jpg

(FI*SamBelle's Amphitrite the Sea itself) beigekilpikonna, syntynyt 18.10.2016

Leikattu aikuinen naaras etsii hyvää ja rakastavaa loppuelämän kotia. Hän on terve, sosiaalinen, kiltti, tottunut koiriin, sopii hyviin lapsiperheelle.

Lisätietoa saa puhelimitse tai sähköpostitse.

SamBelle's
Viktoria Hellsten
Lohja
044 270 1200
vikhellsten(at)gmail.com

RSg031.jpg

Ruusu (IC Rhinestone's Argentine Rose) etsii omaa rakastavaa loppuelämän lemmikkikotiaan. Ruusu on väritykseltään sinikilpikonna valkoinen. Ruusu täyttää heinäkuussa 6 vuotta mutta on olemukseltaan edelleen nuori ja aktiivinen brittidaami.

Ruusu on terve kissa (FIV, FeLV, DNA-PKD & HCM-negatiivinen. Sydän on ultrattu kahdesti.). Ruusu on herttainen ja sosiaalinen kissa. Viihtyy ihmisen lähellä. Hän on kaunis rotunsa edustaja.

Ruusu on käynyt näyttelyissä IC-titteliin asti mutta koska hän ei viihdy näyttelyissä, näyttelykotia en ole hänelle etsimässä, vaan huolehtivaa kotia jossa hän saa olla kaiken keskipisteenä ja hellittävänä. Syy miksi Ruusu etsii omaa kotiaan ainoana lemmikkinä on se, että arvon rouva ei enää tule toimeen muutaman muun kissani kanssa. Hän ansaitsee oman rakastavan kodin missä ei ole eikä tule muita lemmikkejä.

Ruusu on kaikkiruokainen mutta possunlihaa rakastaa. Hänet steriloidaan heti sopivan kodin löydyttyä. Rokotukset ja madotukset ovat kunnossa. Ruusu soveltuisi parhaiten aikuiseen kotiin tai kotiin jossa ei ole pikkulapsia. Muuttovalmis Ruusu on maaliskuun 2020 alkupuolella.

Rhinestone's
Marja-Liisa Tolonen
Vantaa
040 910 9040
rhinestones1(at)gmail.com

RSw3.jpg

Blondi (PR Rhinestone's White Diamond Rose) on viime syyskuussa 2 vuotta täyttänyt valkoinen oranssisilmäinen kastraattidaami. Blondi on erittäin herttainen ja kiltti kissa. Vielä leikkisä. Rento ja sosiaalinen kissa. Kaunis rotunsa edustaja joka on näyttelyissä hyvin menestynyt. Blondi tykkää olla näyttelyissä joten jos näyttelyt kiinnostaa, tässä oiva näyttelykastraatti. Mutta mitään näyttelyvelvoitetta ei ole.
Blondi on terve kissa. Hän on kaikkiruokainen mutta possunlihaa tämäkin daami rakastaa. Rokotukset ja madotukset ovat kunnossa. Blondi soveltuu hyvin niin lapsiperheeseen kuin aikuiseenkin kotiin. Hän on muuttovalmis.

Rhinestone's
Marja-Liisa Tolonen
Vantaa
040 910 9040
rhinestones1(at)gmail.com

RSGodiva.jpg

Diva (CH Rhinestone's Godiva) on 2 vuotias kaunis sinitäplikäs brittidaami joka etsii omaa rakastavaa loppuelämän lemmikkikotiaan. Hänet steriloidaan heti sopivan kodin löydyttyä. Diva tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta hänet myydään joko ainoaksi lemmikiksi tai pentukissan seuraksi. Hän ei ole tottunut koiriin. Diva on terve. Hän on vielä leikkisä. Kaikkiruokainen mutta possunlihaa rakastaa. Diva sopii niin aikuiseen kotiin kuin lapsiperheeseenkin sosiaalisen ja reippaan luonteensa vuoksi. Diva on kiltti, toimelias sekä kaunis rotunsa edustaja. Hän on muuttovalmis noin viikon kuluttua steriloinnista. Rokotukset sekä madotukset ovat kunnossa.

Rhinestone's
Marja-Liisa Tolonen
Vantaa
040 910 9040
rhinestones1(at)gmail.com

Emc.jpg

EmeraldCharm Just Peachy, blue golden tipped naaras, kotona "Peachy" (synt. 15.05.2017) etsii omaa rakastavaa kotia loppuelämäksi.

Peachy on on sosiaalinen, seurallinen ja leikkisä kissa. Tyttö on rokotettu, madotettu ja steriloitu.

EmeraldCharm
Valentina Arola
Valkeala
040 823 6763
emeraldcharm.cattery(at)gmail.com

brin3.jpg

FI* Brinelly Big-Natha Nash, creme (BSH e) uros

synt. 5.7.2016

Kiltti ja hellyyttä rakastava, leikkisä uros. Viihtyy muiden kissojen kanssa, joskus yksin.

Brinelly
Nina Holma
Seinäjoki
Yht. otot vain tekstiviestein 046 9688 765 tai ninaholma(at)hotmail.fi

Bumblebrits_Mull_of_Kintyre.jpgBumblebrits_Mull_of_Kintyre2.jpg

Bumblebrits Mull of Kintyre (BSH d)

Bumblebrits Mull of Kintyre (joka tunnetaan myös nimellä Pulla) syntyi marraskuussa 2017. Hän on hyvin pyöreä ja suloinen, kuten hänen isänsä ja haluamme löytää hänelle sijoituskodin. Hänen on oltava ainoa lemmikki ja hänen on asuttava pääkaupunkiseudulla. Omistuksen muutos annetaan, kun 2 tervettä pentuetta toimitetaan ja tämän jälkeen steriloidaan. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sähköpostia, jossa kerrot kodistasi.

Bumblebrits
Amadine Mäkelä
Helsinki
0400 772937
bumblebrits(at)gmail.com

Punainen tabby naaras, Brinelly Capsa Nanny (BSH d)

Olen nimeltäni Nolli, synt. 1.11.2017 ja etsin elämäntilanteeni takia uutta kotia.
Olen kiltti, rauhallinen ja leikkivä nuori kissa. Tykkään katsella ikkunasta lintuja ja oravia.
Ota rohkeasti yhteyttä, mielellään pikaisesti.

isä: FI*Brinelly Angelo Nico (BSH e, creme)
emo: FI*Ullukan Aura Unelma (BSH f, kilpikonna)

Brinelly
Nina Holma
Seinäjoki
Yhteydenotot vain tekstiviestein 046 9688 765
tai ninaholma(at)hotmail.fi